Anne Hakula PGA-tähtien kanssa Instagramissa

Jordan Spieth sijoittui Tournament of Champions -kisassa kolmanneksi.

Teksasin yliopistossa opiskeleva ja pelaava Anne Hakula poseerasi Jordan Spiethin, Daniel Bergerin ja Justin Thomasin kanssa yhteiskuvassa Instagramissa.

Yhdysvaltain Justin Thomas voitti viikonvaihteessa Havaijilla käydyn Tournament of Champions -turnauksen. Kisaa ennen Thomas julkaisi Instgram-palvelussa kuvan, jossa hymyilevät hänen lisäkseen muun muassa Jordan Spieth sekä suomalainen Anne Hakula ja tämän poikaystävä Kramer Hickok, joka on niin ikään ammattilaisgolfari ja Spiethin ystävä Teksasin yliopistosta.  Hakula käy samaa koulua parhaillaan.

May as well make 2017 the best one yet #jackiemoon

Kuva, jonka Justin Thomas (@justinthomas34) julkaisi 1. 01ta 2017 klo 12.54 PST

Hakulan, Thomasin ja Spiethin lisäksi kuvassa poseeravat PGA Tour -tähdistä myös Daniel Berger. Miehiä yhdistää se, että kaikki ovat syntyneet vuonna 1993, menestyneet loistavasti PGA Tourilla ja pelanneet yhdessä myös yliopistogolfia. Kolmikko opiskeli kuitenkin eri opinahjoissa.

Thomas julkaisi Instagram-kuvan Havaijin kisan alla viime tiistaina. Kuvatekstiksi hän oli kirjoittanut, että tulkoon vuodesta 2017 uran tähän asti paras. Ainakin alku lupaa hyvää, sillä Thomas voitti myöhemmin sunnuntaina kilpailun ja siirtyi FedEx Cupissa toiselle sijalle. Neljästä pelaamastaan PGA Tour -kisasta Thomas on voittanut peräti kaksi.

Tahti on kova, sillä hän on tienannut kaudella 2016-17 jo 2,7 miljoonaa dollaria, kun viime kaudella palkintorahaa kertyi 28 kisasta hieman yli 4 miljoonaa.

Kuvassa on mukana myös Spiethin ja Bergerin tyttöystävät. Thomasilla on Instagramissa peräti 180 000 seuraajaa ja kuvasta on tykätty yli 10 000 kertaa.