Hyppää pääsisältöön
Golf Skyn Espoon myymälässä on kattavan tuotevalikoiman lisäksi käytössä puttiviheriö sekä laaja lyöntialue myös mailafittauksia varten.

Golf Sky täyttää kuusi vuotta – Synttäritarjouksissa huipputuotteita juhlahinnoin

Näihin syntymäpäiväjuhliin kannattaa osallistua. Tarjolla on huipputuotteita uskomattomiin hintoihin Golf Skyn kolmessa megamyymälässsä ja verkkokaupassa 28.9 asti.

Perjantaista 18.9. aina kuukauden viimeiseen maanantaihin 28.9. asti Golf Sky vietttää syntymäpäiviään työn merkeissä. 

Maamme laajimmasta golfalan tuotteiden valikoimasta on 11 päivän ajan tarjolla kymmenittäin huipputuotteita pöyristyttävän edullisin hinnoin.

Titleist-TS1-440.jpg

Titleistin kauden 2020 menestysdraiveri TS1 on syntymäpäivämyyntien kuumimpia tuotteita
Titleistin kauden 2020 menestysdraiveri TS1 on syntymäpäivämyyntien kuumimpia tuotteita

"Olemme huomioineet juhlamyynnin  tarjoustuotteissa erityisesti sen, että kaikille asiakassegmenteille on monipuolisesti tarjolla juuri heille sopivia ja kiinnostavia tuotteita", painottaa Golf Skyn myyntipäällikkö Daniel Gran.

Tarjoustuotteiden valikoimasta löytyy kaikkien merkittävien golfalan brändien tuotteita draivereista puttereihin sekä mailasettejä, palloja, bägejä, hanskoja, kenkiä, kärryjä ja golftekstiilejä.

"Kesäkauden vaihtuminen syksyyn on myös huomioitu. Kun pelikautta haluaa jatkaa nautinnollisesti, nyt on otollinen tilaisuus laittaa varustus kuntoon sateiset ja koleammat kelit huomioiden. Golf Skyn valikoimat esimerkiksi lämpimämpien asusteiden sekä sadeasujen, vettä pitävien bägien ja kenkien osalta ovat todella hyvät",  Gran muistuttaa.

Uusille ja lajiin palanneille laadukas Wilsonin rautasetti

Wilson_2019_D7_Iron_Hero_1.jpg

Wilsonin rautasetistä ennakoidaan syntymäpäivämyyntien suurta hittiä
Wilsonin rautasetistä ennakoidaan syntymäpäivämyyntien suurta hittiä

Golfvälinekauppa on käynyt erittäin hyvin läpi kauden koronakauden lisättyä nykyisten, uusien sekä lajiin palanneiden pelaamista.

"Uusien ja palanneiden keskuudessa on runsaasti harrastajia, joilla on perustellusti hankintalistalla kunnollinen rautasetti. Uskon, että tähän segmenttiin hyvin osuva Wilsonin teräasvartinen D7-rautasetti  (6 mailaa) tulee olemaan yksi syntymäpäivätarjoustemme myydyimmistä tuotteista. Erittäin laadukkaiden rautojen kappalehinta on alle 60 euroa", Gran nostaa esiin 349 euroa maksavan mailasetin.

Golfpalloja tarjouksista löytyy kaikilta päämerkeiltä. Wilsonin vihreä DX2 Soft on syksyn keleissä pallo, joka tutkimusten ja pelaajien palauteenkin mukaan erottuu väylän ulkopuolellakin muita värejä helpommin.

"Hinta-laatusuhteessakin (11,95 € / tusina) se on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote."  

Syntymäpäivätarjouksia on listalla 48:sta eri tuotteesta. Näiden lisäksi tuoteryhmittäin  kaikki bägit, tekstiilit, vyöt, sukat, sateenvarjot ja päähineet myydään erikoistarjouksin. 

Kenkämerkeistä syntymäpäivätarjousten piiriin kuuluvat FootJoyn, Adidaksen, Eccon, Puman ja Under Armourin jalkineet.

Ecco Golf Biom Hybrid 3.jpg

Ecco Golf Biom Hybrid 3  kenkiä on tarjouksesa sekä naisille että miehille
Ecco Golf Biom Hybrid 3 kenkiä on tarjouksesa sekä naisille että miehille

Tarjoustuotteiden määrä nousee laskutavasta riippuen reilusti yli sadan

"Meillä on vahva uskomus siihen, että asiakas joka suuntaa myymälään tai käy verkkokaupassamme, löytää  tuotteistamme kotiinvietäväksi paljon sellaistakin, joka ei alunperin ollut hankintalistalla", Gran ennakoi.

Menestyksen perustana hyvä palvelu

Golf Sky aloitti toimintans Pirkanmaalla syksyllä 2014. Yrityksen ensimmäinen megamyymälä ja harjoituskeskus avattiin Nokialle. Pääkaupunkiseudulle Golf Sky rantautui 2017 Vantaan Tammiston myymälällään, Espoon Suomenojan megamyymälä avasi ovensa marraskuussa 2019.

Verkkokaupan volyymi ja osuus myynnistä kasvaa vuosi vuodelta, kuten  GoGolf Groupiin kuuluvan Golf Skyn liikevaihtokin.

Sun-Mountain-440.jpg

Sun Mountainin vedenpitävät kärrybägit auttavat pitämään varret ja gripit kuivina kovissakin keleissä
Sun Mountainin vedenpitävät kärrybägit auttavat pitämään varret ja gripit kuivina kovissakin keleissä

"Nöyrällä asenteella ja asiakkaan tarpeita kunnioittaen teemme työtämme. Olemme kiitollisia siitä, että kuuden vuoden aikana olemme vakiinnuttaneet paikkamme golfvälinekaupan merkittävänä yrityksenä."

"Syntymäpäivätarjouksissa vetovoimatekijänä toimivat luonnollisesti edulliset hinnat. Kokonaisuudenn kannalta vähintään yhtä merkityksellinen tekijä menestymiselle on hyvä palvelu, tunne että todella välitämme asiakkaistamme ja saamme heidät palaamaan liikkeisiimme ja verkkokauppaan", Gran muistuttaa lopuksi

Tarjoustuotteiden kalenterin löydät täältä: Golf Skyn syntymäpäivätarjoukset 

Golf Skyn syntymäpäivätarjoukset ovat voimassa 18.-28.9. Nokian, Vantaan Tammiston ja Espoon Suomenojan myymälöissä sekä verkkokaupassa.

GoGolf suosittelee