Hyppää pääsisältöön

Kenttäesittely

Golfia järvimaisemassa

Hiisi-Golfissa on 9 reikäinen Farmi kenttä ja kaikille avoin Hiisi niminen kuuden reiän par-3 kenttä.

Keskeisestä sijainnista huolimatta meillä pääset pelaamaan golfia idyllisessä ja rauhoittavassa maalaismaisemassa. Historiallinen vanajavesi on golfkenttäalueen keskeinen elementti, jota on mahdollista ihailla pelin lomassa molempien kenttien jokaiselta väylältä. Kenttä on on maastoltaan tasainen. Meillä on myös tilava, 300 metriä pitkä range sekä lähipeliharjoittelualueet pienemmän rangen kera. Klubiravintolana toimii naapurissa sijaitseva tasokas hotelli-ravintola Vaihmalan Hovi.

Kenelle sopii?

Tasoituskelpoinen 9-reikäinen Farmi kenttä sopii vasta-alkajille, mutta kenttä osaa haastaa kokeneenkin golfarin. 6-reikäiselle par 3 Hiiisi-kentälle ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet, pelaamiseen ei vaadita green cardia tai seuran jäsenyyttä.

Missä sijaitsee?

Hiisi-Golf sijaitsee Lempäälässä. Kentät ovat hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä Tampere-Helsinki moottoritietä.

Tervetuloa pelaamaan!

Aloita elämäsi harrastus Hiisi-Golfissa!

Hiisi-Golfin GoHiisi-alkeiskurssit 2020 ovat täällä! Meillä oppiminen tapahtuu yksilöllisesti pienryhmissä, rennossa tunnelmassa. 

Kurssin aikana opit eri golflyöntien ja sääntöjen perusteet.  Pääset myös heti kurssin aikana pelaamaan par 3 golfkentälle. Saat hyvät valmiudet itsenäiseen harjoitteluun.

Kurssilaiset saavat itseopiskelumateriaalia, johon lajin aloittamisen perusteet on tiivistetty yksinkertaisessa ja ymmärrettävässä muodossa. Kursseilla ei pidetä teoria- tai pelikokeita ja kaikki kurssin käyneet läpäisevät kurssin ja saavat green cardin. 

Alkeiskurssien aikataulut

Kurssi maksaa 79€ ja se sisältää:

> Kurssin kesto: noin 3-4 tuntia (osallistujia max 5)
> Hinta sisältää: opetuksen, välineet kurssin aikana, green cardin sekä kirjallisen materiaalin jatkoharjoittelua varten
> GoGolf-jäsenyyden (arvo 29€)
> Alkeiskurssin käyneille uusille Hiisi-Golf ry.n (HSG) jäsenille rajaton pelioikeus eli GoHiisi-Kausikortti molemmille kentille kaudeksi 2020 hintaan 299€

Kurssilla opettajana toimii PGA pro Jouni Laine.

Katso kurssipäivät kotisivuilta www.hiisi-golf.fi ja ilmoittaudu mukaan caddiemasterille s-postilla caddiemaster@hiisi-golf.fi tai puh 03 3753 868

Kentän palvelut

Golfauto
Kärryt
Pro Shop
Ravintola
Vuokramailat

Harjoitusalueet

Bunkkerialue
Chippausalue
Puttausalue
Range-alue
Phone
Osoite
Vaihmalantie 120
37500 Lempäälä
Suomi