Hyppää pääsisältöön

Kenttäesittely

Tervetuloa nauttimaan golfista Kansallismaisemissa!

Oletko valmis pitämään hauskaa ja nauttimaan golfista enemmän? Me gogolfarit luomme Hillsissä uutta ja rakennamme Vihdin Jokikuntaan ensimmäisen GoGolf Resortimme. Täällä nautit kierroksen tai koko viikonlopun urheillen ja viihtyen! Hikoillen, mutta hiomatta valmisteltu pyhättömme kaikille gogolfareille! 

2000-luvun alusta nykypäivään

Me GoGolffilla saamme nyt mahdollisuuden lähteä rakentamaan Hillsin tulevaisuutta. Vuonna 2005 ensimmäiset golflyöntinsä nähnyt Hill Side Golf & Country Club saa nyt uuden isännän pitkällä sopimuksella.

Hillsillä, kuten me hänet nimesimme, on paljon mahdollisuuksia. Lähdemme rohkeasti mukaan kehittämään resortista yhä monipuolisempaa kokonaisuutta, joka palvelee niin lähiseudun asukkaita kuin kauempaa tulevia.

Fasiliteetit alueella ovat huippuluokkaa. Kaksi upeaa täysimittaista golfkenttää, harjoituskenttä Piccolo, Huippukuntoinen harjoitusalue ja suuri klubitalo antavat puitteet hienolle golfkokemukselle

Hillsin klubitalo palvelee täydellisesti niin suurien yritystapahtumien kuin yksittäisten klubipelaajien tarpeita.

Kentän saavuttaa helposti niin pääkaupunkiseudun, Turun kuin Hämeenlinnan ja Tampereenkin suunnasta.

Vuonna 2021 majoituspalvelumme aukeavat ja tarjolla on Play & Stay-paketteja lähimatkailijoiden tarpeisiin. Hills tulee panostamaan lyhytaikaisten majoituspakettien tarjoamaan ja lisää majoittujia kiinnostavia oheispalveluita Jokikuntaan.

Paljon mielenkiintoista tapahtuu lähivuosina, tervetuloa mukaan perheeseen!

Hills by GoGolf

Hill Side Golfin klubitalo on kuvista monelle tuttu

Tiesitkö, että…

...Valley Coursella on järjestetty LETAS-kiertueeseen kuuluva Finnish Open peräti kuusi kertaa. Viime vuonna kisan voitti Ursula Wikström.

Kentän palvelut

Catering
Golfauto
Kärryt
Pro Shop
Ravintola
Sauna
Taukokioski

Harjoitusalueet

Bunkkerialue
Chippausalue
Puttausalue
Range-alue
Osoite
Luolaistentie 24
03430 Jokikunta
Suomi

Kentän artikkelit