Hyppää pääsisältöön

Hyväntuulista peliä

Himos tarjoaa rentoa golfia keski-suomalaisessa metsämaisemassa.

Vuonna 2013 avatun Himos Golfin väylät kulkevat vaihtelevassa maastossa, hienossa keskisuomalaisessa metsämaisemassa. Avaralta kentältä löytyy mukavasti korkeuseroja, ja rakentamisessa on kunnioitettu alueen luontoarvoja. Kenttä on haluttu pitää riittävän helppona, koska sen tarkoitus on palvella ensisijaisesti lomagolfareita. Haasteita hakevan kannattaa suunnata vesirangelle, joka on Himoksen erikoisuus. Siellä pääsee kokeilemaan, saako pallon jäämään saariviheriölle.

Himokselle voi mennä viettämään lomaa, sillä alueelle on rakennettu kosolti mökkejä alueella sijaitsevan laskettelukeskuksen tarpeisiin. Lomakeskuksesta löytyy myös paljon erilaisia aktiviteetteja, joten Himoksella viihtyvät myös lapsiperheet.

Kenttä sijaitsee Himoksen lomakylässä Jämsässä, tunnin ajomatkan päässä Tampereelta. Jyväskylästä matkaa on alle tunti.

MAJOITUS HimosLomat tarjoaa majoitusta 3 800 vuodepaikkaa, korkeatasoisissa lomahuoneistoissa Himoksella. Himoksen luksushuvilat tarjoavat korkeatasoisia lomaelämyksia upeissa puitteissa! Laadukkaasti varustellut huvilat soveltuvat niin loman viettoon kuin yritysten kokouskäyttöönkin.

RAVINTOLA Himosvuoren takamailla, Hirvivuoren juurella, jylhien maisemien keskellä ja metsän reunustamana sijaitsee Ravintola Hirvikartano.

NÄHTÄVYYS Himoksen Saunapihassa saunomisesta pääsee nauttimaan yhdessä isompikin porukka kerralla. Saunapihassaon erilaisia saunoja, porealtaita, takkahuoneita, terassitiloja ja grillikatos, joihin mahtuu rentoutumaan tai bilettämään jopa 150 henkilön ryhmä. Saunoja voi kierrellä oman fiiliksen mukaan, välillä voi pulahtaa järveen, porealtaaseen tai paljuun — sekä kesällä että talvella!

KENTÄN TERVEISET Tervetuloa nauttimaan rennosta lomagolfista!

“Väylät ovat leveitä ja korkeuserot tuovat haastetta. Upeat griinit.” — rallikartanlukija Miikka Anttila 

Kentän palvelut

Golfauto
Kärryt
Majoitus
Pro Shop
Ravintola

Harjoitusalueet

Chippausalue
Puttausalue
Range-alue
Phone
Osoite
Länsi-Himoksentie 4
42100 Jämsä
Suomi