Hyppää pääsisältöön
Hirsalan osakkaat eivät ole jatkossa vastekevelvollisia

Hirsala Golf Oy siirtyy markkinaehtoiseen ja vastikkeettomaan toimintamalliin

Hirsala Golf Oy:n ylimääräinen yhtiökokous 14.3.2018 on yksimielisesti hyväksynyt yhtiön hallituksen esityksen yhtiöjärjestyksen muuttamiseksi. Erilaiset osakesarjat lakkaavat, vastikevelvoite poistuu ja jatkossa pelaamisesta maksavat pelaajat, eivät osakkaat.

Hirsala Golfissa siirryttiin yksimielisen päätöksen myötä uuteen aikaan. Osakkeiden vastikevelvollisuus poistuu ja jatkossa pelaamisen tulevat maksamaan pelaajat, eivät osakkaat. Malli on yleistymässä, sillä vastaavaa vastiikkeettomuutta on haettu jo useilla suomalaisilla kentillä. 

Kaikki pelioikeudet ja tapahtumat myydään siirtymäajan jälkeen yhdeltä luukulta yhtiön toimesta. Myyntiin ja markkinointiin panostetaan.

Hirsala Golf on yksi Suomen laadukkaimmista golfyhtiöistä, joka on useana vuonna saanut pelaajilta kiitosta erinomaisessa kunnossa olevasta kentästään, jossa viihtyvät sekä yksityishenkilöt että korkeatasoisia puitteita ja oheispalveluita lähellä Helsinkiä arvostavat yritysasiakkaat.

Yhtiökokouksen päätökseen sisältyy rahoitusvastike, jolla yhtiön velat maksetaan pois ja joka oikeuttaa osakkaat vielä siirtymäaikana 2018-2019 nauttimaan vanhan yhtiöjärjestyksen mukaisia etuja pelaamisessa. Tämän ohessa yhtiölle luodaan kanta-asiakasjärjestelmä, jolla tarjotaan jatkossa osakkeenomistajille sekä mahdollisesti kutsuttaville muille tärkeille sidosryhmille erilaisia etuja alennusten, peliaikojen varaamisen ja oheispalveluiden muodossa.

Hirsala Golfin osakaskunnan yhtenäisyyttä ja päämäärätietoisuutta kuvaa se, että päätös yhtiöjärjestyksen muutoksesta ja uuteen markkinaehtoiseen toimintamalliin siirtymisestä tehtiin yksimielisesti. Tämä on ainutlaatuista suomalaisissa golfyhteisöissä ja antaa yhtiön hallitukselle laajan mandaatin kehittää jatkossa velatonta yhtiötä ja sen toimintaa osakkaiden linjaamalla tavalla asiakaskeskeisesti ja kannattavasti.

GoGolf suosittelee