Jason Day kauden toiseen voittoon PGA Tourilla

Jason Dayn birdiet väylille 16 ja 17 antoivat kahden lyönnin johdon viimeiselle reiälle. Varma par varmisti voiton, joka tuli upealla lähipelillä.

Kierroksen jälkeen Day kertoi lähipelin olevan valmis maailmanlistan kärkeen. Yllättäen Day kertoi ettei hän pystynyt luottamaan svingiin viimeisellä kierroksella mutta onnistui saamaan kierroksen maaliin kunnialla. Koko viikon aikana Dayn rautapeli oli vain keskitasoa, mikä on hyvin harvinaista voittajalle. Yleensä kärkinimet keräävät reilusti lyöntejä lähestymisillä. Strokes Gained tilastoissa Day oli kilpailun paras chippaaja ja toiseksi paras puttaaja. Yhteensä hän keräsi kolmetoista lyöntiä keskiarvoon nähden lähipelistä. Draivaaminen ja rautapeli auttoivat tulosta vain 2,5 lyönnin verran.

Toista sijaa jakoivat Aaron Wise ja Nick Watney. Phil Mickelson nousi viidenneksi hyvällä viikonlopulla 64-69.

Tiger Woods jatkoi kehnoa puttaamista myös sunnuntaina. Strokes Gained: Putting tilastossa Woods hävisi Daylle neljätoista lyöntiä viikon aikana. Tiger löi palloa paremmin kuin voittaja draiverilla ja raudoilla.

Puttiongelmien syyksi Woods myönsi pituuskontrollin. Tuntuma hieman tavallista hitaampiin griineihin ei vain löytynyt. Woods, Day ja muut tähdet nähdään taas ensi viikolla PLAYERS Championshipissä Floridassa.