Juuso Kahlos kolmas Nordic Leaguen finaalissa – Lauri Ruuska neljäs pistelistalla

Juuso Kahlos taisteli kahdessa kisassa kauden loppuvaiheilla Nordic Leaguen kisan voitosta

Tanskan Lasse Jensen voitti Ekerum Golfklubbilla päättyneen kauden päätöskisan 18:n reiän eaglellaan. Juuso Kahlos jäi Jensenille kaksi lyöntiä, Lauri Ruuska oli neljäs ja Matias Honkala viides.

Suomalaisilla oli todella vahva panos Nordic Leaguen viimeisessä kisassa, jossa ykköstilan lisäksi  suomalaisittain oli suurta mielenkiintoa sille, nouseeko Lauri Ruuska kisasssa yksinään kakkoseksi tai voittoon.

Challenge Tourin kategorioita oli tarjolla pistelistan kolmelle ensimmäiselle.

Näin ei käynyt, Ruuska jäi pistelistalla neljänneksi menetettyään Ekerum Golfklubbilla mahdollisuutensa kärkisijoihin huonoon ulosmenoonsa (+3). Toisen puoliskon Ruuska pelasi kuusi alle, mutta jäi käytännössä neljän lyönnin päähän tavoitteestaan.

Juuso Kahlos jäi loppukirissä kolmanneksi tuloksin 69-65-68,-14. Syyskuussa hän oli uusimassa voitosta Visby Openissa jääden kuitenkin hopealle. Pistelistalla Kahloksen sijoitus oli 14:s

Kotimaisen kiertueen voittaja Matias Honkala pelasi Nordic Leaguella vain kuusi kisaa. Finaalissa tulleen viidennen sijan lisäksi hän oli kerran kolmas ja pistelistan 24:s