Keegan Bradley huudatti yleisöä Travelers Championshipissa: ”Rakastan tätä tunnelmaa”

Keegan Bradley nosti kädet pystyyn yleisöä kiittääkseen lähestymislyöntinsä jälkeen, ja asteli kunniakujaa pitkin 18:n viheriölle. Kuva: Getty Images

Toisella kierroksella johtoon siirtynyt Keegan Bradley ei antanut haastajilleen mahdollisuuksia kilpailussa, jossa huipputuloksia lyötiin tauluun tiuhaan tahtiin. Scottie Scheffler nousi sunnuntaina neljänneksi, Rory McIlroy oli seitsemäs.

Muistatko vielä, kuka oli ensimmäinen pelaaja, joka voitti major-turnauksen pitkällä putterilla?

Hän on Keegan Bradley, joka teki 2011 nopeat nousut huipulle yltämällä ykköseksi neljässä kilpailussa.

Toinen näistä oli PGA Championship, jossa uusinnan jälkeen Jason Dufner joutui taipumaan.
Kauden kolmas ja neljäs voitto tulivat PGA Tourin epävirallisiin kisoihin lukeutuvista, parikisasta, sekä nyttemmin jo kuopatusta major-voittajien taistosta, PGA Grand Slam of Golf.

Bradleyn menestys on 12 vuoden aikana kulkenut isoissa aalloissa kolmannen ja neljännen voiton väliä oli kuusi vuotta. Edellissyksynä hän saavutti viidennen voiton ZOZO Champioshipissa Japanissa.

Sunnuntaina Cromwellissa, Connecticutissa ansaitsemansa ykköstila tuli useimpien aikaisempien tavoin suureksi luonnehdittavassa tapahtumassa.

Viidestä aiemmasta ensimmäinen on PGA Tourin legnda nimikkokisa, toinen major-turnaus, kolmas maailman huipuille rajattu WGC:n kisa, neljäs FedEx Cupin finaaleihin kuuluva kisa ja viides Japanissa pelattava PGA Tourin iso tapahtuma.

Mukana 20 miljoonan dollarin kisassa oli suuri osa maailmanhuipuista, jotka jäivät kuitenkin jo ennen viimeistä päivää nimettömämpien jalkoihin.

Loppusuoralla Bradleya (-23) kirittivät tiukimmin kolmen lyönnnin päähän jääneet Zac Blair ja Brian Harman.

New England Patriots yhdisti yleisöön

Keegan Bradley on ollut aina Cromwellissa pelatessaan suuri yleisön suosikki.

Tämä johtuu paitsi vuoden 2019 kakkossijasta, etenkin siitä Bradley on suuri fani kaikille Bostonin talousalueen urheiluseuroille. Cromwell sijaitsee vajaan kahden tunnin ajomatkan päässä, 180 kilometriä Bostonista.

Hän fanittaa useimpien katsomossa olleiden tavoin amerikkalaisen jalkapallon tähtisikermaa New England Patriotsia, NHL:n Boston Bruinsia, NBA:n Boston Celticsia, sekä baseballissa Boston Red Soxsia.

”Tunnelma kentällä oli läpi viikon uskomaton. Rakastan yleisöä ja sen antamaa kannustusta”, Keegan Bradley tunnelmoi haastattelussa kisan päätyttyä.

Kisan järjestäjillä oli totisesti pelisilmää heidän ennakoidessaan paitsi Bradleyn voittoa, myös perheen poikien innokkuutta tulla onnittelemaan isäänsä.

Uran kuudes voitto nosti hänet maailmanlistalla sijalle 18. Ryder Cupissa 37-vuotias Bradley on pelannut vain vuosina 2012 ja 2014.

Syyskuussa hänellä on tuoreimman voittonsa jälkeen erinomainen mahdollisuus päästä mukaan Roomassa pelattavaan ottelusarjaan.