Hyppää pääsisältöön

Kenttäesittely

Ronald Freamin suunnittelema Kerigolf on yksi Suomen arvostetuimmista kentistä. Kerigolfissa pääset nauttimaan luonnosta ja golfista huikeissa maisemissa. Majoitusvaihtoehtoja löytyy niin kentän alueelta kuin lähiseudultakin mökkimajoituksesta tasokkaisiin hotellihuoneisiin. Uusi klubitalo valmistui syksyllä 2016 ja nyt myös tilavat pysäköintialueet sijaitsevat harjoittelualueen ja 1 –väylän välissä, joten kaikki palvelut ovat helposti saavutettavissa.

Klubin ravintola Restaurant&Cáfe Swing palvelee päivittäin ja tarjoaa tuoreita leivonnaisia, raikkaita salaatteja, maistuvia keittoja sekä á la carte -annoksia, joten nälkä tai janokaan eivät pääse kentän kiertäjää yllättämään. Vieraspelaajat ovat Kerigolfiin lämpimästi tervetulleita; tiiaikoja on mukavasti tarjolla, ystävällistä peliseuraa löytyy tarvittaessa ja Pro Shopista varusteita kierrokselle.

Kenelle sopii?

Kenttä sopii kaikille rennosta golfista pitäville, mutta vaihtelevat pinnanmuodot tarjoavat myös haastetta sitä kaipaaville.

Missä sijaitsee?

Kerigolf sijaitsee puhtaan luonnon keskellä vain vartin ajomatkan päässä Savonlinnasta. Kuuluisa Kerimäen kirkko sekä Punkaharjun kansallismaisemat ja aktiviteetit ovat miltei muutaman draivin päässä. Kentän sijainti on siis Savonlinnan seudulla lomailevalle mitä ihanteellisin.

Nauti pelin haasteista upeissa maisemissa Kerigolfissa.

Kentän palvelut

Golfauto
Kärryt
Majoitus
Pro Shop
Ravintola
Taukokioski

Harjoitusalueet

Bunkkerialue
Chippausalue
Puttausalue
Range-alue
Osoite
Torvelantie 67
58200 Kerimäki
Suomi

Katso myös nämä kentät