Hyppää pääsisältöön
Paris Hilinski on kolmessa vuodessa kehittänyt itsestään yhden US Amateurin seuratuimmista pelaajista

Kolmessa vuodessa US Openiin - yhdysvaltalainen amatööri kehittyy vauhdilla

Paris Hilinski on pelannut golfia vasta kolme vuotta. 15-vuotias on lähtee yhtenä seuratuimmista pelaajista US Women´s Amateuriin. Kesällä hän pääsi pelaamaan jo US Openin.

Paris Hilinskin tarina on mielenkiintoinen. Vasta 15-vuotias tyttö päätti aloittaa golfin 12-vuotiaana, jotta hänellä olisi yhteinen harrastus hänen isänsä kanssa. Hänen muut harrastuksensa ovat olleet jalkapallo ja surfaus, jota hän edelleen harjoittaa kotonaan Kaliforniassa. 

Hilinski kertoo oppivansa asioita nopeasti, mutta alku ei ollut golfissa hänellekään helppo. "Halusin yhteisen harrastuksen isäni kanssa ja pyysin eräänä päivänä päästä rangelle ja saada pari oppituntia", Hilinski kertoo Golf.comin jutussa. 

12-vuotias ei tyytynyt huonoihin osumiin, vaan vietti rangella jopa 4-6 tuntia päivässä kehittyen kovalla vauhdilla. Ensimmäiset kansalliset amatöörimenestykset hän sai viime vuonna. Ennen sitä menestys oli luonnollisesti vaisuhkoa. 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

First #uswomensam practice round with two of the best @alexaapano and @pbrinker2020 #5dollarwinner #usga #oldwaverly #nike #jumpman #taylormadegolf

Henkilön ????? ???????? ☆ (@parishilinskigolf) jakama julkaisu Elo 3, 2019 kello 3.11 PDT

Hän voitti LoneStar Girls Invitational vuonna 2018, mutta todellinen jymypaukku oli vasta edessä. Hän saavutti ensimmäisen varasijan US Openin karsinnoista, mutta sai sunnuntai-iltana puhelun, että paikka kisaan oli auennut. 

Isä John sanoo, että viikosta tuli todellinen hermojen koettelemus. "Oli hyvin surrealistista, että Paris pääsee pelaamaan US Openiin. Se oli todella jännittävää, että hän oli yhtäkkiä pelaamassa US Openia 15-vuotiaana. Lopulta siitä tuli hieno oppimiskokemus", John kertoo. Hilinski pelasi tulokset 83-81 jääden viimeisten joukkoon kisassa. 

Tällä viikolla tavoitteena on päästä jatkoon US Amateurin lyöntipeliosuudesta, sillä sen jälkeen 15-vuotias uskoo mahdollisuuksiinsa mennä vaikka kuinka pitkälle. 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

? @JuniorPGAChamp

Henkilön ????? ???????? ☆ (@parishilinskigolf) jakama julkaisu Heinä 8, 2019 kello 6.26 PDT

"Reikäpeli on suosikkini. Pelaan sitä jatkuvasti kotikentälläni. Jos pääsen lyöntipelikarsinnan läpi, voin päästä vaikka kuinka pitkälle", hän täräyttää täynnä itseluottamusta. 

Hillinskin treenikaveri on Danielle Kang, joka voitti KPMG Women’s PGA:n vuonna 2017. Kang voitti naisten US Amateurin peräkkäisinä vuosina 2010 ja 2011. Jonain päivänä Hilinski toivoo olevansa myös golfammattilainen ja pelaavansa LPGA Tourilla. 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Thank you @michael.ny I love it! #nike #jumpman #taylormade

Henkilön ????? ???????? ☆ (@parishilinskigolf) jakama julkaisu Heinä 26, 2019 kello 11.51 PDT

GoGolf suosittelee