Hyppää pääsisältöön

Kenttäesittely

Kaksi maailmanluokan kisakenttää 

Kytäjän kentät ovat kumpikin toimineet Challenge Tourin näyttämönä, joten haastetta ja näyttävää layoutia riittää sitä kaipaavalle. Valkoiset bunkkerit kimmeltävät metsien ja lampien ympäröimien kum- pujen keskellä, ja kesän mittaan kasvava heinikko reunustaa väyliä kauniisti. Kytäjän kevätkunto on käsite sinänsä, joten mikäli haluaa aloittaa kauden huippukuntoisella kentällä, Kytäjä ei tuota pettymystä.

South East (SE)-kenttä kulkee etuyhdeksikön osalta avarassa metsämaisemassa, jossa on runsaasti korkeuseroja. Takayhdeksikkö kulkee pääosin Kytäjärven välittömässä läheisyydessä, avarassa peltomaisemassa. South East on monien mielestä Kytäjän kentistä se haastavampi, erityisesti takatiiltä.

Elokuussa 2004 avattu North West (NW)-kenttä kulkee alkupään osalta peltomaisemassa, siirtyen välillä metsään ja komeiden kalliosaarekkeiden väliin. Kierroksen loppuvaiheessa siirrytään kauniisti kumpuilevaan metsämaisemaan. 17 väylän takatiiltä avautuu huikea näkymä yli Kytäjän SE- ja NW-kenttien aina klubitalolle saakka.

Kenelle sopii?

Kytäjän South East ja North West tarjoavat haasteita, elämyksiä ja silmäniloa kaikentasoisille pelaajille taitotasosta riippuen.

Missä sijaitsee?

Kytäjä Golf sijaitsee Kytäjärven rannalla, noin 15 km Hyvinkäältä länteen. 

Ravintolasuositus

Ravintola Kytäjä tunnetaan hyvästä ruoasta ja ystävällisestä palvelusta.

Golfkauden 2017 auringonlasku on tapahtunut jo suurimmalla osalla kentistä

Tiesitkö, että…

...Kytäjän range lukuisine kohdeviheriöineen on Suomen ykkönen ja lähipeliviheriöt rangen vieressä vertaansa vailla. Ei ole sattumaa, että huippupelaajat harjoittelevat usein Kytäjällä.

“Olemme suunnitelleet väyliä, jotka ovat haastavia mutta eivät rankaisevia, ja väyliä, jotka ovat nautittavia mutta eivät helppoja.” — golfkenttäarkkitehti Thomas McBroom 

Kentän palvelut

Golfauto
Kärryt
Majoitus
Pro Shop
Ravintola

Harjoitusalueet

Bunkkerialue
Chippausalue
Puttausalue
Range-alue
Greenien kunto
5
Average: 5 (1 vote)
Kentän layout
5
Average: 5 (1 vote)
Palvelu
5
Average: 5 (1 vote)
Yleisfiilis
5
Average: 5 (1 vote)
hanni@gogolf.fi
Hanni Tyry
South East oli upeassa kunnossa.
Greenien kunto
5
Kentän layout
5
Palvelu
5
Yleisfiilis
5
Phone
Osoite
Kytäjäntie 1265
05720 Hyvinkää
Suomi

Kentän artikkelit