Hyppää pääsisältöön

Kenttäesittely

Suomen komein kenttä?

Puistomaisen kaunis kenttä kulkee vaihtelevassa maastossa. Kenttä on rakennettu linnan pihapiiriin sadan hehtaarin alueelle, mikä tuo väljyyttä kentälle. Maisemoinnissa on hyödynnetty alueen vanhaa ja näyttävää puustoa. Linnamiljööseen sijoittuvat väylät mukailevat luonnollisia maastonmuotoja, ja syvät valkoiset bunkkerit reunustavat suuria griinejä. Kenttä vaikeutuu huomattavasti takatiiltä pelattaessa. Klubiravintolan tarjonta venyttää hymyä entisestään, ja tilaa rakennuksessa riittää isommankin tapahtuman järjestämiseen.

Kentällä on järjestetty muun muassa Challenge Tourin osakilpailu, sekä amatöörien joukkueiden EM-kilpailut. Linna Golfia pidetään yleisesti Suomen parhaana golfkenttänä, jonka tittelistä se taistelee vuosittain Kytäjä Golfin South Eastin kanssa.

Kenelle sopii?

Kaunis ja huippukuntoinen kenttä sopii hyvin eritasoisille pelaajille, kunhan valitsee sopivan tiipaikan.

Missä sijaitsee?

Linna Golf sijaitsee 100 kilometriä Helsingistä, 75 kilometriä Tampereelta ja Lahdesta, Vanajanlinnan tiluksilla Hämeenlinnassa. Matkaa kertyy Helsingistä reilun tunnin verran ja Tampereelta kolmisen varttia. 

Linna Golf väylä 9

Tiesitkö, että…

...Linna Golfin viheriöruoho on Penn A4. Lajike on kehitetty erityisesti kilpakenttiä ajatellen, mikä mahdollistaa sen, että viheriöiden leikkuukorkeus on kauden aikana vain 2,7 millimetriä.

“En usko Pohjoismaista löytyvän Linna Golfia parempaa kenttää.” — viisinkertainen British Open -voittaja Peter Thompson 

Kentän palvelut

Golfauto
Kärryt
Majoitus
Neuvottelutilat
Ravintola

Harjoitusalueet

Bunkkerialue
Chippausalue
Puttausalue
Range-alue
Phone
Osoite
Vanajanlinnantie 485
13330 Harviala
Suomi

Kentän artikkelit