Hyppää pääsisältöön

Kenttäesittely

Fiksu ja kaunis

Vuonna 1994 Virossa tehtiin golfhistoriaa, kun siellä avattiin Baltian ensimmäinen golfkenttä. Kyseinen kenttä on tietenkin Tallinnasta, joka on tullut neljännesvuosisadan aikana tutuksi monelle suomalaiselle golfarille.

Puistokenttä täyttää kansainväliset vaatimukset paitsi kentän myös harjoittelualueiden osalta. Takatiiltä kenttä on yli 6,4 kilometriä pitkä, ja se on saanut kunnian isännöidä useita merkittäviä kilpailuja.

Niitväljän vahvuuksiin lukeutuvat kaunis luonto ja fiksu suunnittelu. Kentän voi kiertää niin monella eri tavalla, ettei siihen ikinä kyllästy. Ei ihme, että niin moni suomalainen golfari palaa sinne yhä uudelleen.

Kentän signature-väylä on 15. reikä. Kaikki Niitväljassa vierailleet muistavat väylän saariviheriön varmasti — niin hyvässä kuin pahassa. Lyhyt mutta kaunis reikä on koko kentän vaikein.

Vuosien varrella Park-kenttää on uusittu. Esimerkiksi vuonna 2007 takaysin viisi peltoväylää remontoitiin täysin. Park-kentän lisäksi Niitväljästä löytyy viiden reiän PAR20-kenttä. Se sopii täydellisesti aloittelijoille ja on ihanteellinen paikka tutustua golfiin.

Niitväljan uuden 9 reiän kentän rakentaminen on aloitettu ja tulee suunnitelmien mukaan aukeamaan kaudeksi 2022.

Kenelle sopii?

Niitväljä Golf sopii täydellisesti kauniista luonnosta arvostaville golfareille joille löytyy haastetta useammaltakin väylältä.

Missä sijaitsee?

Niitväljä Golf sijaitsee Tallinnassa puolisen tuntia länteen.

Tiesitkö, että…

...vuonna 2016 ja 2017 virolaiset golfarit valitsivat Niitväljän maan parhaaksi golfkeskukseksi.

Kentän palvelut

Golfauto
Kärryt
Neuvottelutilat
Pro Shop
Ravintola
Sauna

Harjoitusalueet

Bunkkerialue
Chippausalue
Puttausalue
Range-alue
Phone
Osoite
Niitvälja, Keila vald
76624 Harjumaa
Viro