Hyppää pääsisältöön
Nordcenterin klubimiljöö on ainutlaatuinen Suomessa.
Aki Reinimäki

Nordcenteriin uusi vapaa-ajan asuinalue

Nordcenterin keskukseen suunnitellaan uutta vapaa-ajan asuinaluetta. Hanke eri kuin aiemmin julkistettu eli alueella on käynnissä nyt kaksi kiinteistöhanketta.

Nordcenterin alueelle aiotaan rakentaa uusi vapaa-ajan asuinalue. Tämä tarkoittaa sitä, että alueella on nyt käynnissä kaksi erillistä kiinteistökehityshanketta.

Tänään julkistettu hanke on nimeltään Åminne Miljö, ja sen takana on pankkiiri Roger Kempe. Hän on vaurastunut pankkiiriliike Evlin perustajana. Golfpiireissä hänet tunnetaan myös Season Golfin omistajana ja Season Golf Academyn perustajana.

"Minä ja perheeni olemme olleet Nordcenterin aktiivijäseniä lähes 30 vuoden ajan, joten golfyhteisö on meille tärkeä. Tonttitarjonta Nordcenterin alueella ja sen läheisyydessä on viime vuosikymmeninä ollut lähes olematonta. Åminne Miljö lisää tämän fantastisen alueen tonttitarjontaa merkittävästi ja mahdollistaa näin uusien perheiden tulon sinne", Kempe sanoo tiedotteessa.

Tonttien tonttien hinnat vaihtelevat 40 000 ja noin 210 000 euron välillä. Kalleimmissa tonteissa rakennusoikeutta on rutkasti, ja ne soveltuvat myös rakennusyhtiöiden käyttöön.

"Tontit on hinnoiteltu hyvin kohtuullisesti, minkä toivon käynnistävän ripeän rakentamisen alueella. Tahdon tällä hankkeella osaltani edistää Nordcenterin kehittymistä, Kempe kertoo.    

Åminne Miljön alueen kaava on jo vahvistettu ja tiedotteen mukaan alueen kunnalistekniikka on valmis tai valmistumassa. Kaikkiaan alueeseen kuuluu 29 tonttia tai korttelialuetta, johon voi rakentaa yhtensä enintään 85 asuntoa.

Kyseessä ei ole Nordcenterin ainoa kiinteistökehityshanke, sillä Åminne Miljön lisäksi toinenkin kiinteisökehityshanke, johon kuuluu Nordcenter Village ja Marina -alueet.

Åminne Miljön verkkosivut

GoGolf suosittelee