Hyppää pääsisältöön

Kenttäesittely

Moderni brittituulahdus virolaisittain

Pärnunlahden kullankeltainen heinikko reunustaa taidokkaasti sheipattuja väyliä, jotka kumpuilevat kuin olisivat olleet aina osa Viron kaunista lounaisrannikkoa. World Golf Awards valitsi modernin links-kentän vuonna 2016 Viron parhaaksi ja asetti sen ehdolle maailman parhaaksi uudeksi kentäksi. Hulppean moderni design-klubitalo on näkemisen arvoinen. 

Pohjois-Euroopan uusimman kentän on suunnitellut Lassi Pekka Tilander. Pärnu Bay Golf Links on rakennettu osittain mäntykankaalle ja osittain meren rantaan. Kentälle on haettu tietoisesti links-kentän ominaisuuksia. Tuntu tulee ennen kaikkea meren läheisyyden aiheuttamasta usein voimakkaasta tuulesta. Mäntyjen välissä kulkeville väylille on kasattu myös maakasoja ikään kuin dyyneiksi. Ne edesauttavat links-kentän ominaisuuksia tavoittamista. Heinittyessään aikaa myöten ne hoitamattomina tulevat vaikeuttamaan peliä.

Kenelle sopii?

Pärnuun kannattaa matkata jokaisen upeita links-väyliä ja maailmanluokan puitteita arvostavan.

Missä sijaitsee?

Pärnu Bay sijaitsee Pärnunlahden rannalla Tahkurannassa, vain vartin matkan päässä Pärnun keskustasta. Tallinnasta ajomatkaa kertyy pari tuntia. 

Tiesitkö, että…

…Pärnu Bayn väylien ja viheriöiden muotoilusta vastasi Mick McShane, jonka käsialaa ovat myös muun muassa Kingsbarnsin ja St. Andrewsin Castle Coursen kentät.

“Pärnu Bay on maailmanluokan kenttä, joka nousee korkealle kenttärankingeissa.” — GoGolfin päätoimittaja Jussi Miettinen 

Kentän palvelut

Golfauto
Kärryt
Majoitus
Pro Shop
Ravintola

Harjoitusalueet

Bunkkerialue
Chippausalue
Puttausalue
Range-alue
Greenien kunto
4
Average: 4 (1 vote)
Kentän layout
4
Average: 4 (1 vote)
Palvelu
5
Average: 5 (1 vote)
Yleisfiilis
5
Average: 5 (1 vote)
sebu
- sebu
Greenien kunto
4
Kentän layout
4
Palvelu
5
Yleisfiilis
5
Osoite
Klubi tee 1
86508 Pärnu Pärnumaa
Viro

Katso myös nämä kentät