Hyppää pääsisältöön

Berlin Calling GOLF OPEN ( BCG ) 2016, Revontuli Golf, Hankasalmi 29.-31.7

Hulvaton viikonvaihde Revontuli Resortissa, Hankasalmella – ”vain avauslyönnin päässä pääkaupunkiseudulta”. Luvassa yksi veikeimmistä golf-kisoista, joihin olet osallistunut. Toki tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa.

Kolmen päivän aikana kilpaillaan noin kymmenessä eri golf-osiossa, tasoitukset huomioiden. Palkinnotkin ovat poikkeavan huomattavia; vai miltä tuntuu esimerkiksi pääpalkinto - Matka Berliiniin, lennot ja majoitus 5* -hotellissa.

Lisäksi halukkaat saavat osallistua Frisbee-golf -kisaan, keilakisaan oheisessa keilahallissa sekä Lupauksen heinäkuun voittopottiin (ilmainen korttipeli, jonka säännöt opetetaan 5ssä minuutissa). Golfia saa pelata niin kauan kuin jaksaa ja näkee, ilman lisämaksua.

Kilpailuosiot golfissa (ainakin nämä): Tasoituksellinen lyöntipeli, lauantai 30.7. ( pääpalkinto ) Texas Scramble, Pe 29.7. klo 17 Tarkkuuslyöntikisa, joka paivä Lyhin väyläosuma ( lauantai ja su -kisassa ) Pisin väyläosuma ( lauantain kisassa ) Parhaat Par 3 avaukset valituilla väylillä, yhteismetrit ratkaisevat ( lauantain kisassa ) Kisan erikoisin lyönti ( joka päivä ) Eniten palloja pelissä ( lauantain kisassa ) Olutta tai Cideriä niin paljon kuin jaksatte juoda -kisa ( su kisassa ), Voittajalle lahjakortti 4lle Helsinkiläiseen trendiravintolaan. Palkintoina myös lahjakortteja ja muuta hemmotteluhauskaa … Osallistumismaksu ( eri variaatiot ): Koko aika (3 pvää) kaikkine ohjelmineen ja kilpailumaksuineen, kahden yön majoitus aamiaisineen, erikoissauna ja poreallaskylpy sekä golfia vaikka aamusta yöhön.

Hinta 159 € / hlö Kahden päivän ohjelmat, kisamaksu, yhden yön majoitus aamiaisen kera, rajaton golf ja kaikki niiden päivien ohjelma, hinta 106 €/ hlö Pääkilpailupäivä oheisohjelmineen, ei yöpymistä. Tulo ja lähtö lauantaina. Hinta 59 € / hlö.

Kisojen ulkopuoliset henkilöt hinnoitellaan seuraavasti: Avec, ilman golf-pelioikeutta, mutta kaikkeen muuhun saa osallistua. Hinta koko ajalta 79 €, yhdeltä yöltä 50 €.

Lapset (koko aika) 0-3 v, 0 € , 4-12, 40 € , 13- , 60 € ( Nukkuu samankaltaisessa vuoteessa kuin aikuinen ) Lapset vain yhdeksi yöksi, a) on sama, b) 29 €, c) 40 € Perhemajoitus ( koko mökki / huvila, koko ajalle ), sauna ja vuodevaatteet ( 2 aikuista ja max. 4 lasta ), 370 €.

Hinta 4lle aikuiselle, jotka kaikki pelaavat, € 595 Perhemajoitus 4 aikuista + max. 6 lasta ), 680 € ( kaikki kilpailevat ), 570 € ( 2 kilpailee ). Hinta 6lle pelaavalle aikuiselle tässä majoituksessa, ei lapsia, 880 €. Jos pelaavia aikuisia on 8, hinta kaikille yhteensä 1100 €.

Lasten mahdollinen kilpailuhalukkuus ja -osallistuminen käsitellään tapauskohtaisesti. Mikäli kyvyt riittävät, kaikkeen voi osallistua. Lapsille on lähistöllä mm. mini-huvipuisto.

 

Mahdolliset ”lisäherkut” sisältyvät osallistumis- ja majoitusmaksuihin.

 

Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä ja paikkoja on jäljellä 23 aikuiselle per 29.6.

Lähetämme infopaketin ja ennakkomaksulaskun 20 €, jota ei palauteta, mutta osallistumisoikeuden voi toki myydä eteenpäin.

 

Lisätietoja ilomielin:

 

Teemu Kaukonen, teemu@huvisatama.fi tai puhelimitse klo 16-21, 050-558 25 25

Eetu Kumpulainen, tel. 044-565 43 93 ( klo 1630-1830 )

 

Tapahtumatiedote täällä: http://hulppeagolfkisa.fi/inde...