Hyppää pääsisältöön

Kenttäesittely

Upea Saare Golfin kenttä täyttää tänä vuonna pyöreitä vuosia. Se rakennettiin aikoinaan lähes tyhjästä, sillä kentän alueella maata korotettiin kaikkialla vähintään metrillä. Tällä haluttiin välttää mahdollisten tulvien aiheuttamat vahingot, mutta samalla se antoi kenttäsuunnittelija Lassi Pekka Tilanderille ja shaper Petri Vainiolle mahdollisuuden toteuttaa täysillä itseään.

Kaksikko ansaitsee työstään täydet pisteet, sillä visuaalisesti hieno kenttä sulautuu maastoon täydellisesti. Kauniisti kumpuilevat väylät, tuulessa huojuva keltainen heinikko, lukuisat vesiesteet ja selkeä layout ovat sen tavaramerkkejä.

Modernin klubitalon yläkerrassa sijaitsee fine dining -henkinen ravintola Mo, joka tarjoaa maukasta lähiruokaa tuoreista raaka-aineesta.

Saarenmaa on Itämeren toiseksi suurin saari, ja se tunnetaan Viron lomaparatiisina. Golfin lisäksi aikaa voi viettää hiekkarannalla erilaisten aktiviteettien parissa. 

Kenelle sopii?

Takatiiltä kenttä tarjoaa pituutensa puolesta haasteita kilpapelaajille. Klubitiiltä kenttä on sopivan haastava tavallisille pelaajille tarjoten nautinnollisen kierroksen lähellä merta.

Missä sijaitsee?

Saare Golf sijaitsee kävelymatkan päässä Kuressaaren keskustasta. Majoitustilaa löytyy kiitettävästi kylpyläkaupungin monista eri hotelleista.

Tiesitkö, että…

...Kuressaare on syntynyt 1300-luvulla rakennetun Piispanlinnan ympärille. Kaupungista ja lähialueilta löytyy paljon nähtävää historiasta kiinnostuneille.