Hyppää pääsisältöön
Kuka uskaltaa enää tämän tarinan kuultuaan matkustaa Ernie Elsin kanssa yksityiskoneella?
Getty Images

Steve Marinolla oli kauhujen matka Ernie Elsin yksityiskoneella - "Joimme aika paljon", Els kuittasi

Mitä ihmettä oikein tapahtui Ernie Elsin yksityiskoneessa matkalla Japanista Floridaan. Elsin mukaan kyse oli poikien leikistä. Toinen versio tarinasta kuuluu siten, että Steve Marino olisi menettänyt lentokonetappelussa hampaan.

ERNIE ELS tunnetaan pelaajana, joka ei sylje lasiin. Yhdysvaltalaisessa podcastissa miehestä paljastui uusia piirteitä.

Barstool Sports’ Spittin Chiclets -podcastin vieraana jokin aika sitten ollut entinen jääkiekkopelaaja Mike Commodore on värikkään PGA Tour -pelaajan Steve Marinon tuttuja.

Commodore paljasti lähetyksessä yksityiskohtia Elsin ja Marinon tekemästä yhteisestä lentomatkasta Elsin yksityiskoneella Japanista Floridaan.

Els oli muutama kuukausi aiemmin tarjonnut aiemmin kyytiä Marinolla baaritiskillä ja lunasti lupauksen kilpailun jälkeen.

 

MARINO NAUTTI yksityisen ilmailun iloista täysin siemauksin ja kaksikko piti yhdessä hauskaa olutta särpien. Paluumatka sujui varsin kosteissa merkeissä.

Kaikki meni hyvin siihen asti, kun Els sai päähänsä, että nyt on aika tapella. Hän kertoi asiasta ilmoitusluonteisesti matkakumppanilleen.

Tarinan mukaan isokokoinen Els höykytti Marinoa niin pahasti, että perämies joutuu tulemaan miesten väliin. "Ernie, ei kai taas", perämiehen väitetään huutaneen.

Kun tilanne rauhoittui, verinen Marino päätti käydä nukkumaan. Hän kuitenkin heräsi jossain vaiheessa siihen, että Els istui hänen päällään ja mukiloi jälleen häntä.

Perämies keskeytti tappelun uudelleen, ja loppumatka sujui onneksi sopuisasti.

Kun kone oli laskeutunut, Els odotti Commodoren mukaan kiitotiellä portaiden alapäässä ja kiitti Marinoa matkaseurasta ja hyvästä tappelusta.

 

ELS VAHVISTI itse tarinan tietyiltä osin No Laying Up -podcastissa. Hän kuitenkin kiisti, että Marino olisi loukannut itseään pahasti tappelussa.

"Olimme kahdestaan Stevien kanssa tulossa takaisin Japanista Palm Beachiin. Joimme paljon ja pikemminkin halasimme toisiamme yhteisymmärryksessä. Kumpimaan ei loukkaantunut vakavasti ja meillä oli tosi hauskaa", Els kuvaili tapahtunutta.

"Tällaista voi tapahtua poikien välillä, kun testosteronia on ilmassa", hän jatkoi.

Commodoren versiossa tarinassa Marino oli tappelun seurauksena yltäpäältä veressä. Hän sanoi Marinon menettäneen lentokonetappelussa hampaansa.

Lähde: GolfWRX

 

 

GoGolf suosittelee