Hyppää pääsisältöön
Vanajanlinnassa syyspeleillä

Syksy on parasta aikaa pelata golfia!

Suomen kesä on lyhyt, joten yhtään päivää ei ole hukattavissa golfkesästä! Syksy on itseasiassa monella mittarilla paras aika käydä bongaamassa kotimaisia kenttiä.

Suurin osa suomalaisista golfareista painottaa pelaamisensa kesälomakuukausiin. Aktiivit kiertävät kenttiä vielä työpäivien yhteydessä palavereilla tai viimeistään työpäivän jälkeen. Klubi- ja yrityskilpailukausi alkaa olla muutamia poikkeuksia lukuunottamatta käsitelty kauden 2018 osalta. 

Monella on jo mielessä kauden päättävä golfmatka. Matkakausi aloitetaan yleensä loka-marraskuussa. Syyskuun puolenvälin jälkeen eletään pientä väliinputoamisaikaa. Moni on jo henkisesti lopettanut kauden ja siirtynyt muiden harrastusten pariin, mutta samaan aikaan kentät ovat vielä parhaassa kunnossa ja tarjoavat jopa syysalennuksia! 

Valoisaa aikaa riittää tällä hetkellä Etelä-Suomessa noin kahdeksaan asti illalla. Kenttien hyvän kunnon lisäksi kierrokset sujuvat kohtalaisen hyvää vauhtia kenttien ollessa väljiä. Suurimmat ruuhkat osuvat arkisin kello 15-16 tienoille, jolloin voi keretä vielä koko kierroksen maaliin. 

Moni kenttä tarjoaa myös huokeita loppukauden pelioikeuksia. Muun muassa Kullo Golfin tarjous on tarttumisen arvoinen: 300 euroa (alkaen 1.9). Kausi voi parhaassa tapauksessa jatkua vaikka marraskuulle saakka. 

Vastaavia tarjouksia löytyy monelta kentältä. Myös yksittäisten greenfeen hintaa on pudotettu keskimäärin 10-20 euroa parhaan sesongin päätyttyä! 

Näyttökuva 2018-09-18 kello 10.22.54.png

Golfkelit jatkuvat vielä pitkään!
Golfkelit jatkuvat vielä pitkään!

GoGolf suosittelee