Hyppää pääsisältöön

Kenttäesittely

Puistokenttä lähellä kaupungin keskustaa.

Lähellä Tampereen keskustaa sijaitseva Tammer-Golf kuuluu Suomen vanhimpien kenttien joukkoon. Kentän layout on vaihteleva: välillä löytyy tilaa draivata, välillä pallo pitää sijoittaa väylälle tarkasti raudalla. Reiät ovat eripituisia, eikä pelaaminen muutu missään vaiheessa yksitoikkoiseksi.

Puistokentän väylät kulkevat vanhan suomaan päällä. Maastosta johtuen pinnanmuodot kumpuilevat kivasti. Haastavasta maapohjasta huolimatta kenttä on usein hyvässä kunnossa.

Klubilla järjestetään taajaan Golfliiton kilpailuja. Tänä vuonna Tammer-Golfissa pelataan peräti kolmet kisat, ja parin vuoden kuluttua se saa kunnian isännöidä reikäpelin yleisen sarjan SM-kilpailuja. Kenttä tarjoaa siis riittävästi haasteita myös maan parhaille pelaajille.

Vuonna 1965 perustettu seura toimii edelleen yhdistyspohjaisena kehittäen koko ajan kenttää ja klubitoimintaa. Tänä vuonna seura on ottanut klubiravintolan toiminnan itselleen ja palkannut keittiöön kaksi kokenutta golfravintoloitsijaa. Nyt Ravintola Ruodun asiakkaiden makunystyröitä todellakin hellitään.

Pitkästä historiasta ja keskeisestä sijainnistaan johtuen Tammer-Golfissa vallitsee hyvä klubihenki, sillä moni jää viettämään klubille aikaa myös kierroksen jälkeen.

Kenelle sopii?

Tasaisessa maastossa kulkeva puistokenttä tuo haasteita ja vaihtelevuutta taitotasosta riippumatta, jokaiselle pelurille.

Missä sijaitsee?

Sijainniltaan moni voi kadehtia Tammer-Golfia, sillä Tampereen keskustasta on kentälle matkaa vajaat neljä kilometriä, joka vastaa vain 10 minuutin bussimatkaa. 

Tiesitkö että…

…Tammer-Golfiin pääsee Tampereen keskustasta bussilla 10 minuutissa. Matkaa kaupungin ytimeen on vain 3,5 kilometriä.