Hyppää pääsisältöön
Kuvaajat tallensivat kaikki mahdolliset hetket parin yhteisistä hetkistä

Tiger Woods sai tuomionsa

Tiger Woodsin on saanut tuomion kesäkuisesta episodista, jossa hän jäi kiinni rattijuopumuksesta. päihteiden alaisena ajamisesta langetettu tuomio julkaistiin. Woods ei joudu vankilaan.

Tiger Woodsin sai ehdollisen vankeustuomion rattijuopumuksesta. Woods jäi viime toukokuussa kiinni poliisille, kun oli lääkecoktailin seurauksena sammunut rattiin tien viereen. Asian käsitteli  Floridan Palm Beachin piirikunnan tuomioistuin. Ehdollisen tuomionsa aikana Tigerin on suostuttava satunnaisiin huumetesteihin. Sen lisäksi hän joutuu suorittamaan 50 tuntia yhdyskuntapalvelua.

Woods ajoi autoa veressään viittä eri lääkeainetta. Tiger myönsi asian ja perusteli sekavaa tilaansa univaikeuksilla ja kipujen lievityksellä. Hän myös meni kesällä vieroitushoitoon.

Viime aikoina Tiger on esiintynyt positiivisemmassa valossa. Hänen rinnaltaan on bongattu uusi nainen, mahdollisesti tyttöystävä. Lisäksi hän on lyönyt täysiä svingejä ja julkaissut niistä videoita sosiaalisessa mediassa.

Spekulaatiot Woodsin paluusta kilpakentille käyvät kuumana, ja monet asiantuntijat veikkaavat, että hän pelaisi jo marras-joulukuun vaihteessa Hero Challengessä, joka on kutsukilpailu.

 

GoGolf suosittelee