Tiia Koivisto 20:s Ranskassa – Celine Boutier Ranskan mestariksi

Tiia Koiviston tulos 67 oli päätöskierroksen toiseksi paras

Solheim Cupissa toistamiseen voittoa juhlinut Boutier (-11) vei kotimaansa mestaruuden lyönnin erolla ennen Skotlannin Kylie Henrya (-10)

Lacoste Ladies Open De Francen voitto jäi Ranskaan. Celine Boutier kesti lauantaina Golf du Medocin kentällä suosikin ja kisaa johtaneen pelaajan paineet. Vielä viisi reikää ennen loppua Kylie Henry johti lyönnillä. Boutier puristi kahdella birdiellä rinnalle ja ohi. 45 000 euron palkintopotin tuonut voitto oli hänelle uran kolmas LET:lla. Päätyökseen nykyään LPGA:lla pelaava 27-vuotias Boutier on voittanut valtameren takana yhden kerran.

Celine Boutier ilahdutti ranskalaisyleisöä voitolllaan. Loppukauden hän pelaa valtameren takana LPGA :lla

LADIES EUROPEAN TOUR

Ranskalaisjuhlaa täydensi vastikään ammattilaiseksi siirtynyt Pauline Roussin Bouchard kolmannella sijallaan. Amatöörinä loistavasti menestynyt Bouchard ehti jo voittaa elokuussa yhden LET:n kisan Ruotsissa. Evian Championshipisssa sijoitus oli 38:s, joten Bouchardista voi hyvinkin nopealla aikataululla kuoriutua vakimenestyjä pääkiertueille.

Tiia Koivisto (72-73-67,-1) teki yhden päivän kovimmista nousuista 20:ksi. Tulos 67 oli päivän toiseksi paras. Koivisto pelaa hienoa kautta. Hän saavutti uran ensimmäisen top 10-sijoituksen (7.) Espanjan Aurinkorannikolla
20:n joukkoon hän on sijoittunut kauden aika tämä mukaan laskien viidesti.
LET:n pistelistalla ( Race to Costa Del Sol) hän nousi sijalle 42.

Ursula Wikström (71-71-73,+2) oli 43. Sanna Nuutinen, Elina Nummenpää ja Krista Bakker karsiutuivat.