Hyppää pääsisältöön

GoGolf Travel teemamatkat

GoGolf Wine & Dine matka Roomaan 10.-17.10.2021

Golfia, viiniä ja makunatintoja hyvässä seurassa! Hyvällä ohjelmalla ja sisällöllä maustettu golfviikko, jossa matkan perusaineita ovat laadukas golf, ruoka ja viini.

Lataa esite>>

Matkasivu>>

GoGolf Long Stay Espanjaan 3.11.-1.12.2021

Rentoudu, nauti valosta ja rajattomasta golfista! GoGolf Long Stay on sinulle, joka kaipaat yhteisöllistä kuukauden mittaista golflomaa, valohoitoa, hyvän mielen yhteisiä treenejä ja pelejä, juttuseuraa ja tarinoita.

Kohteenamme on Lauro Golf, jossa majoitumme laadukkaissa huoneistoissa 27-reikäisen golfkentän vieressä. Matkanjohtajina monelle tutut Pirjo Laitila ja E-T Malinen.

Lataa esite>>

MATKA TÄYNNÄ!

GoGolf Big Bang Almerimar 13.-20.11.2021

Almerimar on ollut Pohjoismaalaisten suosikki golfkohde jo yli 30 vuoden ajan. Espanjan aurinkoinen ilmasto ja rento ilmapiiri houkuttelee tuhansia golfareita kokemaan parhaat pelielämykset.

GoGolf Big Bang matkalla nautit myös viheriön ulkopuolella. Tutustut saman henkisiin golfareihin tekemisen ja puuhastelun lomassa, rentoudut ja nautit valmiiksi katetusta pöydästä.

Näistä matkoista puhutaan pitkään!

Lisätietoa matkasta>>

Yhteistyöllä laadukkaita matkoja

GoGolf ja ruotsalainen Golf Plaisir ovat solmineet strategisen kumppanuuden. Uusi yhteistyö mahdollistaa entistä parempien golfmatkojen tarjoamisen suomalaisille golfareille.

Lue 5.2.2021 GoGolfin sivuilla julkaistu tiedote tästä.

Varaa tulevan syksyn golfmatka ajoissa!

Matkailualalla odotetaan vilkasta matkailusyksyä Euroopan sisällä, sillä rokotukset ovat käynnissä ja tartunnat huomattavassa laskussa. 

Lentoja ja matkavalikoimaa ei ole vielä yhtä runsaasti, kuin ennen pandemiaa, mutta kun teet matkavaraukset hyvissä ajoin, pääset valitsemaan monesta upeasta golflomakohteesta ja luottamaan matkajärjestelysi kokeneen ja ammattitaitoisen sekä vastuullisen matkanjärjestäjän käsiin.

Millainen haave, sellainen matka

Viikon golfmatkat Espanjaan

Espanjan matkakohteet ovat aina olleet suomalaisten golfmatkaajien suosiossa. Espanjassa on yli 400 golfkenttää, joista valita. Sieltä löytyy kaiken tasoisia pienistä tuntemattomammista helmistä aina isompiin maailmanluokan palveluita tarjoaviin golfkenttiin.

Viikon golfmatkat Portugaliin

Harva paikka tarjoaa rahalle yhtä hyvää vastinetta kuin Portugali. Portugalista löytyy tasokkaita hotelleita ja golfkenttiä, jossa jäsenistä ja vieraista pidetään hyvää huolta. Golfkenttiä ympäröi myös monipuolinen luonto.

Long stay matka

Nauti kuukauden mittaisesta long stay matkasta esimerkiksi Espanjan Costa de la Luzissa. El Rompido on loistava kohde pitkäaikaiseen vierailuun. Majoitu hienossa huoneistohotellissa 36-reikäisen El Rompido Golf Clubin vieressä, joka on korkeatasoinen.

Omatoimimatkat

Tarjoamme sinulle ensimmäisenä maailmassa täydellisen vapauden valita ja koota oma lomapakettisi. Valitse oman mielesi mukaan hotelli, lennot, golfkentät ja lähtöajat. Kaikki tämä yhdellä ja samalla varauksella.