Hyppää pääsisältöön

GoGolf Travel teemamatkat

GoGolf Big Bang Montado 1.-8.3.2022

Lähde keväällä viihtymään, pelaamaan, rentoutumaan ja pitämään hauskaa osallistumalla GoGolf Big Bang matkalle Montado Golf Resortiin.

Montado Golf sijaitsee Portugalin pääkaupungin Lissabonin läheisyydessä. Hotelli ja kenttä ovat vierekkäin ja vaivattoman loman lisäksi täällä nautit hyvin vieraanvaraisesta palvelusta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätiedot ja varaukset>>

GoGolf Big Bang Almerimar 13.-20.11.2021

Almerimar on ollut Pohjoismaalaisten suosikki golfkohde jo yli 30 vuoden ajan. Espanjan aurinkoinen ilmasto ja rento ilmapiiri houkuttelee tuhansia golfareita kokemaan parhaat pelielämykset.

GoGolf Big Bang matkalla nautit myös viheriön ulkopuolella. Tutustut saman henkisiin golfareihin tekemisen ja puuhastelun lomassa, rentoudut ja nautit valmiiksi katetusta pöydästä.

Näistä matkoista puhutaan pitkään!

Lisätietoa matkasta>>

Yhteistyöllä laadukkaita matkoja

GoGolf ja ruotsalainen Golf Plaisir ovat solmineet strategisen kumppanuuden. Uusi yhteistyö mahdollistaa entistä parempien golfmatkojen tarjoamisen suomalaisille golfareille.

Lue 5.2.2021 GoGolfin sivuilla julkaistu tiedote tästä.

Varaa tulevan talven ja kevään golfmatka ajoissa!

Matkailualalla odotetaan vilkasta matkailutalvea ja kevättä etenkin Euroopan sisällä. Syksy on ollut vilkas etenkin äkkilähtöjen osalta, mutta lentoja ei ole riittänyt kaikille haluttuihin kohteisiin.

Kun teet matkavaraukset hyvissä ajoin, pääset valitsemaan monesta upeasta golflomakohteesta ja luottamaan matkajärjestelysi kokeneen ja ammattitaitoisen sekä vastuullisen matkanjärjestäjän käsiin.

Millainen haave, sellainen matka

Viikon golfmatkat Espanjaan

Espanjan matkakohteet ovat aina olleet suomalaisten golfmatkaajien suosiossa. Espanjassa on yli 400 golfkenttää, joista valita. Sieltä löytyy kaiken tasoisia pienistä tuntemattomammista helmistä aina isompiin maailmanluokan palveluita tarjoaviin golfkenttiin.

Viikon golfmatkat Portugaliin

Harva paikka tarjoaa rahalle yhtä hyvää vastinetta kuin Portugali. Portugalista löytyy tasokkaita hotelleita ja golfkenttiä, jossa jäsenistä ja vieraista pidetään hyvää huolta. Golfkenttiä ympäröi myös monipuolinen luonto.

Long stay matka

Nauti kuukauden mittaisesta long stay matkasta esimerkiksi Espanjan Costa de la Luzissa. El Rompido on loistava kohde pitkäaikaiseen vierailuun. Majoitu hienossa huoneistohotellissa 36-reikäisen El Rompido Golf Clubin vieressä, joka on korkeatasoinen.

Omatoimimatkat

Tarjoamme sinulle ensimmäisenä maailmassa täydellisen vapauden valita ja koota oma lomapakettisi. Valitse oman mielesi mukaan hotelli, lennot, golfkentät ja lähtöajat. Kaikki tämä yhdellä ja samalla varauksella.