Hyppää pääsisältöön

Väylä Viron parhaille kentille

Vietä miniloma Viron huipputasoisilla golfkentillä! 

Rae Golf

Niitvälja Golf

Otepää Golf

Baltian Stay & Play -paketit

Stay & Play Viro ja Latvia

Pakettiin sisältyy

 • 1 vrk majoitus Pärnussa / Strand SPA & Conference Hotel****
 • 1 vrk majoitus neljän tähden hotellissa keskeisellä sijainnilla Riian kaupungissa
 • Päivittäinen aamiainen hotellissa
 • Yksi kierros golfia millä tahansa golfkentällä Tallinnassa tai Pärnussa
 • Yksi kierros golfia Ozo Golfissa

Hinta 264 € / hlö /jaetussa kahden hengen huoneessa tai 348 € / hlö /yhden hengen huoneessa

Lisäkierrokset: Ozo Golf 54 €, Jurmala Golf 90 €, Tallinnan tai Pärnun kentät 90 € tai hyödynnä edulliset GoGolf diilit

Kuljetukset kaupunkihotellista golfkentille Riiassa 12 € /hlö meno-paluu min. 2 henkilöä per kuljetus.

Haluaisitko olla reissussa pidempää? Kysy hintaa lisäöille! 

Varaukset ja lisätiedot:
Golfresepti Jenni Viinikka / 040-5580753 / jenni.viinikka@golfresepti.fi

Stay & Play Riika, Latvia

Pakettiin sisältyy

 • 1 vrk majoitus neljän tähden hotellissa keskeisellä sijainnilla Riian kaupungissa
 • Aamiainen hotellissa
 • Yksi kierros golfia Ozo Golfissa

Hinta 102 € /hlö /jaetussa kahden hengen huoneessa tai 138 € / hlö /yhden hengen huoneessa

Lisäkierros golfia Ozo Golf 54 € tai Jurmala Golf 90 €

Kuljetukset kaupunkihotellista golfkentille Riiassa 12 € /hlö meno-paluu min. 2 henkilöä per kuljetus.

Varaukset ja lisätiedot:
Golfresepti Jenni Viinikka / 040-5580753 / jenni.viinikka@golfresepti.fi

Stay & Play Vilna, Liettua

Pelaa golfia Euroopan maantieteellisessä keskipisteessä!

Pakettiin sisältyy

 • Majoitus Marriott Vilnius City Center **** hotellissa
 • Aamiaiset 
 • Green feet European Center Golf Clubilla / V Golf Clubilla / Capitals Golf Clubilla

Hinta esim. 
- 2 vrk ja 2 green feetä 193 € jaetussa kahden hengen huoneessa 
- 4 vrk ja 3 green feetä 340 € jaetussa kahden hengen huoneessa

Yhden hengen huone + 36 € / yö

Varaukset ja lisätiedot:
Golfresepti Jenni Viinikka / 040-5580753 / jenni.viinikka@golfresepti.fi

Viron maailmanluokan golfkentät:

Niitvälja Golf

Vuonna 1994 Virossa tehtiin golfhistoriaa, kun siellä avattiin Baltian ensimmäinen golfkenttä. Kyseinen kenttä on tietenkin Tallinnasta puolisen tuntia länteen sijaitseva Niitväljä Golf, joka on tullut neljännesvuosisadan aikana tutuksi monelle suomalaiselle golfarille. Puistokenttä täyttää kansainväliset vaatimukset paitsi kentän myös harjoittelualueiden osalta. Takatiiltä kenttä on yli 6,4 kilometriä pitkä, ja se on saanut kunnian isännöidä useita merkittäviä kilpailuja.

Niitväljän vahvuuksiin lukeutuvat kaunis luonto ja fiksu suunnittelu. Kentän voi kiertää niin monella eri tavalla, ettei siihen ikinä kyllästy. Ei ihme, että niin moni suomalainen golfari palaa sinne yhä uudelleen. Kentän signature-väylä on 15. reikä. Kaikki Niitväljassa vierailleet muistavat väylän saariviheriön varmasti — niin hyvässä kuin pahassa. Lyhyt mutta kaunis reikä on koko kentän vaikein.

Park-kentän lisäksi Niitväljästä löytyy viiden reiän PAR20-kenttä. Se sopii täydellisesti aloittelijoille ja on ihanteellinen paikka tutustua golfiin.

Kenttäsivu

Otepää Golf

Monipuolisin golfloma- ja seminaarikeskus Virossa, jossa niin yksityshenkilöillä kuin myös yrityksillä on mahdollisuus järjestää monenlaisia tapahtumia samoin kuin golfiin liittyviä tapahtumia. Otepään Golfkenttä on ainutlaatuiseen luonnonympäristöön perustettu golfkeskus, mikä toimii ympäri vuoden. Kenttä saa ainutlaatuisuutensa mielenkiintoisesta, luonnon muotoilemasta kauniista ympäristöstä. Jännitystä ja haasteita tarjoavat golfväylät sopivat sekä aloittelijoille, harrastajille että ammattilaisille. 

Kenttäsivu

Pärnu Bay Golf Links

Pärnu Bay Golf Links on nostanut Viron lounaisrannikolla sijaitsevan kaupungin vetovoiman täysin uudelle tasolle — ainakin golfarien silmissä. Pärnu Bay Golf Links on kivunnut korkealle ennätysvauhtia erilaisissa kenttärankingeissa. Viime vuonna esimerkiksi Golf World -lehti nosti sen koko maailman kuumimmaksi uudeksi golfkohteeksi.

Syy korkeaan arvostukseen piilee siinä, että Lassi Pekka Tilanderin nerokkaasti suunnittelema kenttä on rakennettu ainutlaatuiseen maastoon laadusta tinkimättä. Nuoresta iästä huolimatta myös kentän kunto on ollut heti avaamisestaan lähtien lähes virheetön.

Pärnu Bay Golf Links on layoutiltaan selkeä, ja sen taidokkaasti muotoiltuja väyliä rajaavat laajat wasteland-alueet ja metsät sekä muutamalla loppupään väylällä myös Pärnunlahden kullankeltainen heinikko. Oman pikantin lisänsä antavat rouheat yksityiskohdat, kuten pitkää ruohoa kasvavat kumpareet.

Pärnu Baystä löytyy myös todella hieno viiden reiän par 3 -kenttä, jonka kiertämiseen kannattaa ehdottomasti varata aikaa. Kenttien lisäksi moderni klubitalo on maailmanluokkaa aina ravintolaa, baaria ja pukutiloja myöten. Kierroksen jälkeen monen mieleen nousee kysymys: milloin tänne pääsee uudestaan?

Kenttäsivu

Rae Golf

18 reikäinen Rae Golf sijaitsee vain 19km matkan päässä Tallinnasta. Rae Golfin kenttä sijaitsee luonnonkauniissa ja kukkulaisessa maastossa. Avara ja vaihteleva maisema sekä selkeät väylät tarjoavat pelaamisen iloa sekä aloittelijoille että kokeneille golffareille. Ensimmäiset 9 reikää ovat avaria ja kumpuileivia, mutta pituutensa vuoksi haasteellisia. Väylät 10-18 ovat puistomaisemassa ja vaativia vesiesteiden vuoksi.

Valoisasta klubitalosta ja avaralta terassilta sinulla on suora näkymä golfkentälle. Klubitalossa voit järjestää tapahtumia sekä suurille että pienille ryhmille. 

KENTTÄSIVU

Saare Golf

Upea Saare Golfin kenttä täyttää tänä vuonna pyöreitä vuosia. Se rakennettiin aikoinaan lähes tyhjästä, sillä kentän alueella maata korotettiin kaikkialla vähintään metrillä. Tällä haluttiin välttää mahdollisten tulvien aiheuttamat vahingot, mutta samalla se antoi kenttäsuunnittelija Lassi Pekka Tilanderille ja shaper Petri Vainiolle mahdollisuuden toteuttaa täysillä itseään. Kaksikko ansaitsee työstään täydet pisteet, sillä visuaalisesti hieno kenttä sulautuu maastoon täydellisesti. Kauniisti kumpuilevat väylät, tuulessa huojuva keltainen heinikko, lukuisat vesiesteet ja selkeä layout ovat sen tavaramerkkejä.

Takatiiltä kenttä tarjoaa myös pituutensa puolesta haasteita kilpapelaajille. Klubitiiltä kenttä on sopivan haastava tavallisille pelaajille tarjoten nautinnollisen kierroksen lähellä merta. Modernin klubitalon yläkerrassa sijaitsee fine dining -henkinen ravintola Mo, joka tarjoaa maukasta lähiruokaa tuoreista raaka-aineesta.

Saarenmaa on Itämeren toiseksi suurin saari, ja se tunnetaan Viron lomaparatiisina. Golfin lisäksi aikaa voi viettää hiekkarannalla erilaisten aktiviteettien parissa. Saare Golf sijaitsee kävelymatkan päässä Kuressaaren keskustasta. Majoitustilaa löytyy kiitettävästi kylpyläkaupungin monista eri hotelleista.

Kenttäsivu

White Beach Golf

Pärnussa, Viron lounaisrannikolla sijaitsevan White Beach Golfin dyynimäiset kummut, vesiesteet ja runsas puusto tekevät kentästä ainutlaatuisen. Erityisesti kentän läpi virtaava Audru-joki antaa sille luonnetta. Kentältä löytyy myös kosolti lampia, joten lähes kaikilla väylillä vesi tulee jollain tavalla peliin.

Pehmeät raffit ja samettiset väylät miellyttävät pelaajia taitotasoon ja ikään katsomatta. Kenttä on erityisesti lomailijoiden suosiossa. Se on yleensä erinomaisessa kevätkunnossa, ja siksi moni aloittaa golfkautensa juuri täältä. Myös heinä-elokuussa, kesäloma-aikana, kentällä piisaa pelaajia. Tuolloin aamukierroksen jälkeen ehtii hyvin loikoilemaan lähistöllä sijaitseville, kuuluisille valkohiekkaisille rannoille. Jos tarmoa riittää, rannalta löytyy myös kaikenlaista aktiviteettia.

Ison plussan virolaiskenttä saa modernista klubitalostaan, jonka maisemaikkunat avautuvat vain muutaman askeleen päässä sijaitsevalle rangelle. Kierroksen rasitukset poistuvat viimeistään viihtyisien pukeutumistilojen yhteydessä sijaitsevassa saunassa.

Kenttäsivu

Lue lisää Viron kentistä