Hyppää pääsisältöön
Getty Images

Voittajan mailat - Jason Day

Jason Dayn voitokkaat mailat Torrey Pinesista.

TaylorMaden ja Callawayn (Sergio Garcia) uudet mailat ovat maistaneet voittoa jo vuonna 2018. Jason Dayn valinta bägiin oli 460cc M3.

Draiveri: TaylorMade M3 10.5°
Varsi: TPT Golf 14.5-flex 

Draiverin ja puukolmosen varsi on Sveitsiläisen TPT Golfin valmistama prototyyppi. Yhtiö tekee varsia uudella patentoidulla tekniikallaan ja onnistuu punomaan niistä entistä symmetrisempiä. TPT golfin mukaan tavallinen grafiittivarsi omaa aina valmistusprosessissa syntyvän pykälän, joka usein tekee varresta epäsymmetrisen vaikuttaen sen toimintaan. Ohuemmista grafiittikerroksista punottu TPT varsi lupaa entistä symmetrisemmä vakaamman varren paremmalla tuntumalla. 

Jason Day1.jpg

Getty Images

Jason Day on ensimmäinen tourpelaaja, jonka näen käyttävän TPT:n tuotteita. Yhtiötä edustaa myös golfvalmentaja David Leadbetter. 

Puukolme: TaylorMade M1 2017 15°
Varsi: TPT Golf

Raudat: TaylorMade P-750 3-PW
Varret: True Temper Dynamic Gold X Seven

Myäs Dayn rautojen teräsvarret ovat hieman tavallisesta poikkeavat. Dynamic Goldin X Seven versio on tavallista versiotaan jäykempi ja tuottaa entistä matallamman lentoradan ja vähemmän alakierrettä. Day on käyttänyt kyseistä varsimallia jo useamman vuoden ajan.

Kontrolloidakseen korkeaa lentorataansa Dayn tiedetään säätävän rautojensa nostokulmia reilusti vahvemmiksi. Aikaisemmissa seteissä mailat ovat olleet jopa 4° standardia vahvemmat, tämä tekee pitchinwedgestä käytännössä rautaysin. Vaikka mailojen nostokulmista ei ole mainintaa tällä kertaa kertovat Dayn wedget setin kokoonpanosta. Kun bägissä on 48° väliwedge voidaan setin PW olettaa olevan 42-44 asteinen. 

Wedget: TaylorMade Milled Grind 48 SB-09, 52 SB-09, 60 LB-09
Varret: True Temper Dynamic Gold X Seven 48° ja 52°, True Temper Dynamic Gold S400 Tour Issue 60°

TaylorMaden Milled Grind wedgeissä varsi on läpiporattu koko lavan läpi. Jo vanha tekniikka, joka aikanaan on antanut pelaajalle hyvän tuntuman mailan liikkeestä ja osumasta. 

Putteri: TaylorMade Spider Tour Red

Day teki Spidet Tour mallin suosituksi PGA Tourilla noustessaan maailmanlistan kärkeen kaudella 2016. Vastaavaa mallia ovat käyttäneet myös Dustin Johnson ja Sergio Garcia. 

Jason Day.jpg

Getty Images

Pallo: TaylorMade TP5x

Lähde:Golfwrx.com

GoGolf suosittelee